В одній із столичних лікарень у віці 57 років помер депутат Верховної Ради від Криму, колишній очільник проросійської партії "Союз", бізнесмен Лев Миримський.

Про це повідомляють кримські ЗМІ.

У близькому оточенні політика відмовилися розкрити подробиці. Відомо тільки, що він переніс два інсульти, а сьогодні вранці серце бізнесмена зупинилося.

Слід відзначити, що Миримський переїхав до Києва практично одразу після анексії півострова Росією. Він залишив політику і почав активно займатися бізнесом, а левову частку активів перевів до столиці. Серед них – кінопрокат, преса, торгівля, гральний бізнес та багато іншого. Втім, курортну нерухомість, яка залишилася у Криму, він продавати не захотів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що мільйонер Лев Миримський заявив, що після анексії Криму Росією курортні санаторії пустують, тоді як раніше півострів за сезон приймав більше 5 мільйонів туристів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще