Журналіст Дмитро Гнап опублікував на сторінці у Facebook фото невістки президента України Петра Порошенка, яка є дружиною його старшого сина Олексія, Юлії Порошенко.

Він зазначив, що не знайшов на сайті президента інформації про надання Юлії українського громадянства, а також заявив про намір задати президенту питання з цього приводу на найближчій прес-конференції.

"Погодьтеся, який яскравий перформанс можна було б влаштувати: "Невістка українського президента спалює на Майдані свій російський паспорт". Особливо напередодні майбутніх виборів", - пише Гнап.

Він також іронічно поцікавився у Порошенко ідеєю: "Все гаразд, не дякуйте".

Олексій Порошенко одружився на Юлії (дівоче прізвище Аліханова) у вересні 2013 року. У червні 2014 року у подружжя народився син Петро.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко підписав документ, який дозволяє нагороджувати званням Героя України іноземців.