Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі американець Деонтей Уайлдер (38-0, 37 КО) хоче якомога швидше отримати об'єднавчий бій з британцем Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО), якому належать титули WBA, IBF і IBO.

"Ух, як же я хочу Ентоні Джошуа! Моя кров просто бурлить! Значить так: ти ставиш на кон свої пояси, я роблю те ж саме, і ми подивимося, хто залишиться стояти, коли дим від стрільби розсіється", – заявив Уайлдер в інтерв'ю TMZ.

Нагадаємо, 29 квітня Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа розповів, про що думав під час бою з Кличком.

Фото – Getty Images