Чемпіон світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі, британський боксер Ентоні Джошуа зізнався, що вже був готовий в п'ятому раунді святкувати перемогу над Володимиром Кличком, а також заявив, що отриманий нокдаун пішов йому на користь.

Як розповів Джошуа, після восьмого раунду бою, коли він повністю відновився від найжорстокішого правого Кличко, він уже вірив у свою перемогу.

"Я знав, що ці два раунди були важливі, я відчував, що перемога близько. Я зробив це, це було на підсвідомості. Я не знаю, як це сталося. Я просто розбивав його і побачив відкритим підборіддя. Це було схоже на екзорцизм. Володимир намагався не показувати, що йому боляче, але я подумав: "Ось він, мій шанс, нокаутувати його". Я намагався кожен свій удар донести до мети, я виклався повністю і в кінці кінців досяг бажаного", – цитує британського боксера DailyMail.

Розповів Джошуа і про те, як відчував себе перед стартовим ударом гонка.

"Коли я потрапив на ринг, то побачив двох братів Кличків. Володимир залишався зосередженим, а Віталій пильно дивився на мене. Я подумав: "Друже, не хвилюйся, ти можеш зробити це за кілька раундів". Вони виглядали так, що я забув, з ким я б'юся. Я дивився на них обох, думаючи: "Я з вулиці". Коли ви знаєте, хто хоче знести вам голову, потрібно потрапити в течію. Одна з речей, над якими я працював перед боєм – впевненість. Кличко говорив про свою одержимість. Я не відчував себе одержимим, я просто хотів був впевненим у цих обставинах. Я наполегливо працював у тренажерному залі".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

За словами Джошуа, він вперше подумав про свою перемогу, коли відправив Кличка в нокдаун в п'ятому раунді. Як виявилося, передчасно.

"У моїх минулих боях, якщо я відправляв противників на настил рингу, вони або не вставали, або не відновлювалися належним чином. Тому, коли я відправив в нокдаун Кличко, я вже готувався святкувати, думаючи, що це перемога, і я виграв бій за п'ять раундів. Іншими словами, зробив те, у що люди не вірили. Як підсумок, вже я впав в наступному раунді".

Однак, на думку Джошуа, нокдаун, в якому він побував, пішов йому на користь, оскільки він отримав перепочинок.

"Я бачив кут Володимира, я втомився. Я намагався нокаутувати його в п'ятому раунді, витративши багато енергії, і трохи втомився в шостому. Добре, що я отримав десятисекундний перепочинок. Це схоже на все життя на ринзі".

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа хоче повторити досягнення Кличка в боксі.

Фото – Getty Images