Міжнародна боксерська федерація (IBF) має намір зобов'язати свого чемпіона в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) провести невідкладний захист проти обов'язкового претендента з Болгарії Кубрата Пулєва (25-1, 13 КО). Однак, з огляду на можливий реванш з Володимиром Кличком восени цього року, в команді Джошуа не виключають, що їм доведеться відмовитися від пояса IBF.

"Переговори з IBF і промоутерами Пулєва з Team Sauerland тривають. У найближчі дні має щось проясниться, хоча все дуже складно. Ми не хочемо відмовлятися від пояса IBF, але якщо нам доведеться це зробити, то немає проблем – ми це зробимо. Ми не дозволимо політиці встати на шляху прогресу Ентоні. В ідеалі ми хочемо отримати всі пояси, але коли ти наближаєшся до цього, це стає особливо складно через ситуацію, подібну до цієї", – розповів промоутер британця Едді Хирн.

"Не варто сподіватися, що все вляжеться само собою, тому що IBF завжди слідує своїми правилами, і приклад з Тайсоном Ф'юрі це підтверджує. Ми можемо лише укласти угоду з Пулєвим, щоб він провів бій за тимчасовий титул, переможець якого вийшов вже безпосередньо на Джошуа", – додав промоутер.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса та Алі.

Фото – Getty Images