Голова Міжнародної боксерської федерації (IBF) Ліндсі Такер повідомив, що організація призначить своєму чемпіону-боксеру британцеві Ентоні Джошуа бій з обов'язковим претендентом на титул Кубратом Пулєвим.

За інформацією Boxing Scene, до кінця тижня організація збирається відправити обом бійцям лист, в якому вимагатиме почати переговори про бій.

"Ми, ймовірно, до кінця тижня направимо листа-повідомлення з тим, щоб команди почали переговори щодо поєдинку", – заявив він.

Однак, якщо Володимир Кличко захоче провести реванш з Ентоні Джошуа, передбачений контрактом, і британець відмовиться від бою з Пулєвим, то його позбавлять пояса IBF.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса та Алі.