Екс-чемпіон світу в шести вагових категоріях, один з найкращих бійців в історії боксу Оскар Де Ла Хойя висловив захоплення Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа, які показали один з найкращих поєдинків в історії. Про це легендарний боксер повідомив в коментарі СВС.

"Бій Кличко - Джошуа входить в число десяти найкращих поєдинків у суперважкій вазі за всю історію боксу. Кличко був і завжди залишиться великим чемпіоном", – заявив Де Ла Хойя.

Відзначимо, найкращими боями в суперважкій вазі вважаються:

  • Мохаммед Алі - Джордж Форман, знаменитий "Гуркіт в джунглях" (The Ruble in the Jungle)
  • Трилогія Мохаммед Алі - Джо Фрейзер, їх перший "Бій Сторіччя" і третя битва "Триллер в Манілі" (The Thrilla in Manila)
  • 9 листопада 1996 року. Лас-Вегас, США. Перший бій Майк Тайсон - Евандер Холіфілд
  • 8 червня 2002 року. Мемфіс, США. Леннокс Льюїс - Майк Тайсон
  • 21 червня 2003 року. Лос-Анджелес, США. Леннокс Льюїс - Віталій Кличко
  • 9 червня 1978 року. Лас-Вегас, США. Ларрі Холмс - Кен Нортон

А також: Макс Бер - Джеймс Бреддок, Джо Луїс - Макс Шмелінг, Роккі Марчіано - Джерсі Джо Волкотт, Майк Тайсон - Майкл Спінкс, перший бій трилогії Евандер Холіфілд - Ріддік Боу, Джордж Форман - Рон Лайл, Джордж Форман - Майкл Мурер та інші.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса та Алі.

Фото – Getty Images