Україна підтримає ініціативи Польщі щодо посилення ролі країн Центральної та Східної Європи.

Про це сторони домовилися на XXVI засіданні Консультаційного комітету президентів України і Польщі, повідомила прес-служба Порошенка.

Особливу увагу під час обговорення приділили співпраці по лінії "Адріатика - Балтика - Чорне море".

Польща заявила про готовність і надалі допомагати в координації зусиль з метою консолідації міжнародного співтовариства для підтримки України у протистоянні агресії РФ і відновленні територіальної цілісності держави.

На засіданні обговорювалося також питання європейської інтеграції України. Йшлося про подальшу підтримку Польщі у питанні безвізу для України і поглибленні співробітництва в рамках Східного партнерства.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Сторони погодили графік політичного діалогу на вищому рівні на 2017 рік, а також визначили пріоритетні напрямки роботи двосторонніх інституційних механізмів.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Порошенко переконаний, що рішення Європарламенту про надання безвиза Україні викличе хвилю невдоволення і критики в Кремлі.