Президент України Петро Порошенко і президент Латвії Раймондс Вейоніс підписали угоду про спільну роботу у сфері екології.

Відповідний документ глави держав підписали сьогодні, 4 квітня. Про це повідомив у своєму Twitter прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

"Угода між Міністерством екології та природних ресурсів України і Міністерством охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки підписали Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак та Міністр охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки Каспарс Герхардс", - додали в прес-центрі Петра Порошенка.

Відзначається, що співпраця спрямують на стримування і рішення загальних проблем в навколишньому середовищі, а також на раціональне використання природних ресурсів, кількість яких, як відомо, скорочується з катастрофічною швидкістю.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Раймондс Вейоніс прокоментував масштаби впливу російської агресії.

Популярні новини зараз
Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список
Показати ще