Кабінет Міністрів України блокує в Україні 4G.

Про це написав у Facebook заступник глави Адміністрації президента України з питань проведення адміністративних, соціальних і економічних реформ Дмитро Шимків.

Він написав, що при введенні кожного G були складності. Останній раз дозвіл Кабміну довелося домагатися за допомогою громадськості. І навіть таким чином всі чекали 4 місяці.

"Тепер з 4G маємо ту ж ситуацію. Після голосування урядом постанови про зміни в план РЧР 14 лютого 2017... ми все ще чекаємо публікації підписаної постанови", - написав чиновник.

За його словами, користь від 4G очевидна: українці отримають якісний голосовий зв'язок в цифрі і якісний доступ до даних, а бюджет - понад 6 мільярдів гривень. "Дуже прошу підтримки переконати КМУ опублікувати постанову - йшов 72 день очікування", - написав Шимків. Також він звернувся до Гройсмана і профільного міністра, щоб вони знайшли цей документ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українським ув'язненим дозволили без обмежень користуватися телефонами і інтернетом.