У Луцьку відбулися тренування українськи бомбардувальників.

Відповідний ролик опублікований на каналі Генерального штабу ЗСУ в YouTube.

У відомстві відзначили, що окрема бригада тактичної авіації удосконалювала навички ведення бойовий дій у будь-який час доби, використовуючи фронтові бомбардувальники та літаки-розвідники.

Головним завданням цих випробовувань було навчитися протидіяти ворожим засобам протиповітряної оборони, управляти бойовою машиною, відбивати атаки умовного противника.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що інженери із конструкторського бюро "Південне" представили проект ракетного комплексу "Грім", середня дальність ураження якого складає близько 500 кілометрів. Для потреб ЗСУ загалом розробляють близько семи новинок, удосконалюють також ракетний комплекс "Вільха", розробку якого взяв під особистий контроль Олександр Турчинов.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще