Користувачів соціальний мереж обурив жарт в бік євреїв, який відпустив відомий український академік Віктор Вергунов.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Українського єврейського комітету Едуард Долинський і виклав відповідне відео, яке моментально розгнівало користувачів.

"Не ті євреї над нами стоять!". Ці слова академіка, члена Спілки журналістів і директора Національної сільськогосподарської бібліотеки викликали довгі і тривалі оплески в залі, де проходив з'їзд політичної партії "Батьківщина", - пише Долинський.

Слідом Вергунов видає наступне: "Шановні колеги, я маю на увазі, що в кожному селі, кожному районі треба вирощувати їх, як вирощували окремі наші регіони. Як кажуть - якби спорт приносив користь, то на кожному турніку висіло б по п'ять євреїв. Не забувайте. Ви вибачте заради бога, але слава Україні".

«Не те евреи над нами стоят!». Эти слова академика, члена Союза журналистов и директора Национальной сельскохозяйственной библиотеки вызвали долгие и продолжительные аплодисменты в зале, где проходил съезд политической партии «Батькивщина». После овации Виктор Вергунов продолжил с задором и юмором: «Уважаемые коллеги, я имею ввиду, что в каждом селе, каждом районе надо выращивать их, как выращивали отдельные наши регионы. Как говорят – если бы спорт приносил пользу, то на каждом турнике висело бы по пять евреев. Не забывайте. Вы извините ради бога, но слава Украине». В зале сидела глава партии Юлия Тимошенко и вместе с главой партии «Свобода» Олегом Тягнибоком заразительно смеялись.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще
Posted by Eduard Dolinsky on Sunday, 23 April 2017

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як Британія заборонила в'їзд відомому французькому коміку за антисемітських висловлювання. Артист відсидів за свій гумор 2 місяці в бельгійській в'язниці.