Національний банк України незабаром може отримати нового керівника. Всі кандидатури, запропоновані нинішньою главою НБУ Валерією Гонтаревою, не отримали підтримку в Адміністрації президента.

Про це повідомив журналіст Олександр Дубинський в Facebook. Він зазначив, що Гонтарева пропонувала на свій пост главу ради Незалежної асоціації банків України Романа Шпека і керівника "Райффайзен Банку Аваль" Володимира Лавренчука. Але в оточенні президента вважають цих кандидатів непрохідними.

В Адміністрації глави держави, за словами журналіста, готують свій список - більше реальних і, головне, лояльних кандидатів.

"Отже, за інформацією джерел в НБУ і Адміністрації, на посаду глави Нацбанку зараз розглядаються глава ради НБУ Богдан Данилишин і голова правління Укрексімбанку Олександр Гриценко", - заявив Дубинський.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в НБУ пообіцяли поповнити бюджет країни безпрецедентною сумою. До державної скарбниці в 2018 році має надійти близько 48 мільярдів гривень.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще