За минулу добу бойовики терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" 46 разів обстрілювали позиції українських воїнів, в результаті чого під Авдіївкою при виконанні бойового завдання загинув боєць однієї з механізованих бригад, ще трьох захисників України було поранено.

На цьому напрямку ворог стріляв з 120-мм і 82-мм мінометів, кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.



Крім того на Донецькому напрямку українські позиції поблизу шахти "Бутівка" потрапили під вогонь снайперів. Противник також активно обстрілював, Піски і Кам'янку із гранатометів і кулеметів великих калібрів, а сел.Луганське та Зайцево ще й з озброєння БМП.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На Приморському напрямку, російсько-терористичні війська "накрили" з 82-мм міномета захисників Широкиного і Мар'їнки. По мопіхах, які несуть службу в районі сел.Водяне вели вогонь ворожі БМП, різні гранатомети і великокаліберні кулемети. Потужні кулемети також застосувались в районі сел.Лебединське.

На Луганському напрямку, позиції українських військ близько Катеринівки потрапили під шквальний вогонь великокаліберних кулеметів і мінометів різних калібрів. Зі стрілецької зброї ворог бив по опорним пунктам ВСУ під Станицею Луганській і Валуйським.


Як повідомляв портал "Знай.UA"напередодні в суботу, 22 квітня, житель Мар'їнки отримав осколкове поранення на власному городі.