У Кабінеті Міністрів України найближчим часом можуть бути заплановані поодинокі кадрові перестановки.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передає "Обозреватель".

"Будуть або не будуть зміни в уряді – подивимося. Час покаже, я не виключаю, що якісь поодинокі зміни в уряді відбудуться. Вважаю, що точкові зміни в уряді – це абсолютно нормальний процес, боятися цього не треба", – заявив Розенко.

Він зазначив, що на даний момент не побачив "відвертих провалів" у діяльності міністерств, хоча помилки присутні. Віце-прем'єр вважає, що "не помиляється той, хто нічого не робить". Провальних та антинародних рішень Розенко також не побачив.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", про свою діяльність Кабмін не поспішав звітувати напередодні Великодніх свят. За словами заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка" Анатолія Матвієнка, це зовсім необов'язково.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще