У Росії на полігоні "Дубровичі" в Рязанській області втратив керування і розбився вертоліт Мі-28, який брав участь в авіашоу.

Про це повідомляє ТАСС.

Авіакатастрофа сталася під час виконання однієї зі складних фігур пілотажу. Один з вертольотів групи "Беркутів" накренився і почав падати. При зіткненні із землею сталося загоряння.

За інформацією, що надійшла, один з пілотів загинув.

Раніше повідомляли, що для авіашоу готували конкурс"Авіадартс" і програму "Авіамікс", у рамках яких екіпажі повинні були змагатися в умовах, максимально схожих на бойові. Вони також повинні були показати техніку пілотування, новинки повітряної розвідки, швидкість виявлення цілі і точність її поразки. Елементи вищого пілотажу демонстрували авіаційні групи "Беркути", "Стрижі" і "Соколи Росії".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Під час автошоу в Англії розбився винищувач (відео)

Нагадаємо, що вчора В Англії в графстві Чешир під час автомобільного фестивалю розбився винищувач моделі Folland Gnat, що виконував складний елемент пілотажу. Пілот залишився живий - встиг катапультуватися в останню хвилину.