Відомий російський журналіст Володимир Яковлєв, який емігрував до Ізраїлю, закликав росіян тікати з країни. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, пише "Ліга.Новини".

"Я впевнений, що Росії найближчим часом - тижні, місяці - відбудеться один з двох сценаріїв. Або - зміна влади з абсолютно непередбачуваними і небезпечними наслідками. Або - важка соціальна криза з вуличною злочинністю, браком найнеобхіднішого і реальною небезпекою для життя і здоров'я громадян. Тому, без жодних жартів: якщо є можливість, їдьте і, головне, забираєте дітей. Ок, що не назавжди - на два-три місяці (це можливо без візи), на півроку. Але - їдьте. Якщо за цей час нічого не відбудеться, і ситуація налагодиться, я сам буду радий помилитися", - зазначив журналіст.

Читайте також: Російський депутат запропонував заборонити відпочивати в Туреччині і Таїланді

При цьому він порівняв сьогоднішню ситуацію в Росії з подіями в 1991 році.

"Це був ранок 18 серпня 1991 року, ранок ДКНС. Три ночі поспіль місто з трепетом вслухалось в автоматні черги за вікнами. Тоді все дивом не скінчилося смертовбивством. Цього разу дива не буде, тому ті, хто тоді були слабкі, сьогодні - сильні, а тих, хто тоді був у країні і мав можливість вплинути на ситуацію, сьогодні - в країні немає", - додав Яковлєв.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, про своє бажання виїхати з Росії нещодавно заявляла скандально відома журналістка, дочка першого і єдиного мера Санкт-Петербурга Ксенія Собчак.