Угорські поліцейські затримали на кордоні з Сербією росіянина, який допомагав біженцям нелегально потрапляти до Євросоюзу.

Про це повідомляє агентство "Росія сьогодні" з посиланням на офіційного представника поліції області Чонград майора Саболча Сенті.

"Затримали уродженця однієї з кавказьких республік Росії, який був контрабандистом - допомагав біженцям перетинати кордон Сербії та Угорщини", - сказав майор.

За його словами, контрабандист вів на угорську територію групу біженців з 15 сирійців. Особистість і нинішнє громадянство контрабандиста поки встановлюється. Сам він повідомив, що без документів живе в Австрії.

Читайте також: Потік мігрантів змінить Німеччину - Меркель

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

З початку 2015 року угорська поліція затримала 926 провідників нелегальних мігрантів. За цей час в країну потрапили 167 тисяч біженців, щодня в Угорщину приїжджають близько трьох тисяч мігрантів, більша частина з них потрапляє в країну через прикордонний Чонград.