У мережі з'явилось фото, яке свідчить, що проросійський бойовик "Моторола" знаходиться у Сирії. Фотографією терориста поділився сайт Інформатор.

"Моторола, ймовірно, вирушив до Сирії. На фото, яке з'явилося в мережі, він тримає в руках портрет президента Башара Асада на тлі сирійського прапора. Поруч з ним стоїть журналіст телеканалу Lifenews Семен Пегов. Ззаду, на дверях висить прапор партії Аксьонова "Русское единство", - йдеться в повідомленні сайту.

Видання підтвердило, що Пегов дійсно на початку вересня перебував у відрядженні в Сирії.

Також сьогодні виявили присутність у Сирії і інших бойовиків з "ДНР". Іван Козлов "зачекінився" біля сирійського міста Тартус. Терорист раніше у соцмережах публікував фото з Донбасу, окупованого Криму, а тепер із гранатометом у Сирії.

Читайте також: РФ звинуватила українські спецслужби у викраденні військового

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі світові ЗМІ повідомляють про присутність у Сирії російських військ. Самі ж представники держави запевняють, що контингент з РФ виключно проводить консультації для війська Асада.