За словами одного з українських дипломатів, присутньому при обговоренні, "росіяни сказали, що не довіряють в США ні стінам, ні повітрю, всьому, що там є.

Україна запропонувала Москві, Берліну і Парижу провести в Нью-Йорку зустріч в "нормандському форматі". Про це повідомляє "ЛігаБізнесІнформ" з посиланням на власні джерела в дипломатичних колах.

"Росіяни сказали, що не довіряють в США ні стінах, ні повітрю, всього, що там є. Німці з французами знизали плечима: ну, добре, значить, побачимося в Парижі", - переповів розмову український дипломат.

Читайте також: Країни "нормандської четвірки" домовилися із трьох питань - МЗС Німеччини

16 вересня в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку відбулося офіційне відкриття 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У постійному представництві України в ООН відзначили, що ключовим елементом роботи української делегації в ООН цього року стануть вибори України до складу непостійних членів Ради Безпеки на період 2016-2017 років, які пройдуть в жовтні цього року.

Під час візиту до Сполучених Штатів Америки 26-29 вересня президент України Петро Порошенко в Нью-Йорку візьме участь у роботі ювілейної, 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, ще двох міжнародних форумів та проведе низку двосторонніх зустрічей.