Папа Римський Франциск I розсмішив учасників Всесвітнього з'їзду сімей у Філадельфії жартами про тещу, повідомляє The Telegraph в неділю, 27 вересня.

"Сімейні сварки ... Іноді і тарілки літають, і діти викликають головний біль. Я вже не кажу про тещу", - сказав Папа Римський, ненадовго відірвавшись від більш серйозних тем. Після слів про тещу багато глядачів в залі голосно розсміялися.

Читайте також: Папа Римський згадав про Україну на Генасамблеї ООН

Жарт Папи Римського швидко розлетівся по інтернету. Один з користувачів твіттера написав: "Папа тільки що пожартував про тещу. Думаю, все буде добре, хлопці". Інший користувач повідомив, що записав жарт Франциска I на відео, щоб у майбутньому почути його знову.

У День Святого Валентина в 2014 році, виступаючи в Римі, Папа Римський також пожартував про тещ: "Всім відомо, що ідеальних сімей не буває. Ідеальних мужів не буває і ідеальних дружин теж. Давайте не будемо навіть говорити про ідеальних тещ". Як зазначив The Telegraph, тоді натовп "заревів від сміху".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще