Президент Росії Володимир Путін має намір відправити 150 тисяч солдатів на північний захід Сирії. Про це повідомляє Sunday Express з посиланням на власне джерело.

Першочерговою метою є знищення загонів терористів в місті Ракка - самопроголошеної столиці "Ісламської держави".

"Стає ясно, що Росія хоче зробити підконтрольними захід країни. Для цього їй необхідно знищити підрозділи ІДІЛ в Рацці, а також захопити нафтові та газові ресурси в районі міста Пальміра", - повідомляє інсайдер.

За слова джерела, зачистка регіону від повстанців є обов'язковою умовою, що гарантує реалізацію планів Путіна.

Читайте також: Ми не маємо глобальних економічних інтересів у Сирії - Медведєв

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Для успішного проведення операції РФ здійснює авіаудари по позиціях бойовиків. Російський воєначальник Андрій Картапов заявив, що ВПС мають намір не тільки збільшити бомбардування, але і зробити їх інтенсивнішими.

Раніше кораблі військово-морського флоту Росії приєдналися до операції поблизу сирійського міста Латакія.

Нагадаємо, Росія протягом трьох днів бомбить північно-західну частину Сирії з повітря, де сил "Ісламської держави" взагалі немає.