В результаті авіаудару іракських військово-повітряних сил по автомобілях терористів ІДІЛ, лідер бойовиків Абу Бакр аль-Багдаді отримав поранення, його заступники - вбиті.

Про це пише УНІАН.

"При підриві автомобілів загинули найближчий помічник Аль-Багдаді Абу Умар аш-Шішанов і командири бойовиків Абу Аніс аль-Сурі, Абу Саїд аль-Карбулі, а також терорист по кличці "Омар", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Де ракета впала, там і ІДІЛ - соцмережі висміяли помилку Росії

ВПС Іраку завдали удару із повітря по конвою лідера ІД в провінції Анбар на заході країни.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Удар нанесли після отримання точних розвідданих та за координації військовим командуванням.

Нагадаємо, армія Башара Асада звільнила від терористів долину Кин, що у 25 кілометрах від міста Ідліб. Про це повідомив сьогодні сирійський генерал Самір Сулейман.

"Повністю звільнена невелика долина Кин на півночі провінції Хама. Тут розташовано близько десяти населених пунктів, під нашим натиском вони залишені бойовиками", - заявив він.