У Вашингтоні прокоментували доповідь Ради безпеки Нідерландів про розслідування катастрофи рейсу MH17.

Білий дім вважає доповідь важливою віхою зусиль, спрямованих на притягнення до відповідальності винних у катастрофі осіб.

"США повністю підтримуватимуть усі зусилля, спрямовані на притягнення до відповідальності винних. Наша позиція залишається незмінною - MH17 був збитий ракетою земля-повітря, випущеною з підконтрольної сепаратистам території на сході України", - заявив прес-секретар Ради національної безпеки США Нед Прайс.

Читайте також: Нідерланди оприлюднили звіт про розслідування катастрофи МН17 (відео)

Нагадаємо, сьогодні на голландській авіабазі "Гілзе-Райен" Рада безпеки Нідерландів оприлюднила звіт про причини падіння літака "Боїнг-777" 17 липня 2014 року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Згідно з висновками розслідування, характер уражень чітко вказує на конкретну модель ракети – 9N314М. Встановлено, що ракета класу "земля-повітря", яку використовує комплекс "Бук", розірвалася в кількох метрах від лівої частини кабіни літака.