Сотні мирних громадян Сирії загинули внаслідок російської військової операції з підтримки режиму Башара Асада.

Як заявив міністр оборони Великої Британії Майкл Феллон, дії Росії у Сирії тільки сприяють продовженню конфлікту, пише Європейська правда з посиланням на The Telegraph.

"Британські ВПС завдають своїх ударів згідно з чіткими правилами застосування сили. Вони протягом року завдавали ударів по цілях в Іраку, і досі жертв серед цивільних не було. Росіяни в Сирії пару тижнів і, за оцінками незалежних експертів, вони вбили вже кілька сотень мирних людей", - заявив Феллон.

Читайте також: У найбільших навчаннях НАТО візьме участь 36 тисяч військових

Британський міністр висловив побоювання щодо можливих зіткнень з літаками РФ у повітряному просторі Сирії.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Я цього боюся. Варто лише поглянути на останні події – були порушення повітряного простору Туреччини, яка є членом НАТО. Існує небезпека аварій, інцидентів, які лише розпалюватимуть напруженість", - сказав міністр оборони Британії.

Нагадаємо, 16 жовтня турецька авіація збила невідомий безпілотник, який порушив повітряний простір країни на кордоні з Сирією. Перед цим турецький повітряний простір декілька разів порушували російські літаки.