Французи визнали свою помилку і повернули Крим до складу України.

Видавничий дім Larousse вніс правки в соціально-економічний атлас світу на 2016 рік після офіційного звернення посольства України, передає "Укрінформ".

Перші зміни внесли в електронну версію атласу на сайті видавництва. Тепер в розділі "Україна" помістили копію карти нашої держави разом з Кримом.

Читайте також: Французи "приєднали" Крим до Росії (фото)

Нагадаємо, французьке видавництво випустило соціально-економічний атлас світу на 2016 рік з українським півостровом у складі Росії. У зв'язку з цим посол України у Франції Олег Шамшур написав у видавничий дім відкритий лист, в якому просив прибрати цю "ганебну помилку", яка, крім іншого, суперечить офіційній політичної позиції Франції.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У відповідь МЗС Франції відзначило, що не визнає незаконною анексії Криму Росією і зазначає, що цілком підтримує територіальну цілісність України.