У Сирії значно зріс російський військовий контнгент з початку операції. Наразі, вона складає близько чотирьох тисяч осіб.

Про це пише Reuters.

"На початку, 30 вересня, військових Росії в Сирії перебувало близько двох тисяч осіб. Ця цифра збільшилась майже вдвічі. Також, збільшилась кількість баз, які використовуються Росією", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Сирійські повстанці збили ворожий винищувач

Видання посилається на джерела у американських спецслужбах. Анонімне джерело також стверджує, що Росія зазнала військових втрат у Сирії, не називаючи точних цифр.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Офіційно, відомо про один випадок загибелі російського військовослужбовця в Сирії - Вадима Костенко. У Міноборони Російської федерації повідомили, що контрактник скоїв самогубство.

Джерело в Пентагоні додало, що російська авіація тепер працює вже із чотирьох баз. Москва також розгорнула наземну артилерію, та відправляє людей за межі баз.

МЗС Росії відмовився прокоментувати чисельність контингенту в Сирії, а також втрати.

Питання переадресували на Міноборони країни, яке на запит відомого видання не відповіло.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони Російської федерації повідомили, що військова операція в Сирії продовжиться до завершення наступу армії Башара Асада на терористів.