Молодшу дочку президента Росії Володимира Путіна Катерину підтримують деякі з багатих друзів президента, а сама вона разом з чоловіком володіє активами на мільярди доларів.

Про це свідчать дані розслідування, проведеного агентством Reuters.

Як повідомив заступник голови правління "Газпромбанку" Андрій Акімов, 29-річна Катерина Тихонова в даний час керує науковою організацією Иннопрактика, яка працює на базі МДУ.

Вона називає себе дружиною Кирила Шамалова, який є сином співвласника банку "Росія" і Виборзького суднобудівного заводу, давнього друга Путіна Миколи Шамалова.

Читайте також: Путін заборонив росіянам відвідувати Єгипет

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За даними Reuters, Шамалову-молодшому і Тихоновій належать корпоративні права на 2 мільярди доларів, зокрема частка в нафтогазовій компанії "Сибур", яка куплена в іншого наближеного до Путіна бізнесмена - Геннадія Тимченка.

Крім цього подружжя володіє віллою в Біарріці на південному заході Франції, вартість якої оцінюють у 3,7 мільйона доларів.