У Державній думі Росії обговорюють можливість введення віз для росіян. Їх потрібно буде оформлювати, коли громадяни захочуть виїхати з країни.

Про це повідомив заступник голови комітету з конституційного законодавства і державного будівництва Вадим Соловйов, передає "Українська правда".

Він розповів, що російським громадянам важливо донести всю важливу інформацію про стан безпеки в тих країнах, які вони обрали для відпочинку.

Чиновник зазначив, що на даний момент існує багато пропозицій про запровадження віз.

"Офіційні чиновники МЗС і співробітники безпеки пояснять громадянину, чим він ризикує. І коли він вже отримав цю офіційну інформацію, розписується, що так, я все знаю, я в курсі справи, мене попередили, і, тим не менш, я наполягаю, йому потрібно дати можливість виїхати", – сказав Соловйов.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Читайте також: Пекло по-російськи: аеропорти завалені валізами загиблих в Єгипті (фото)

Він наголосив, що велика кількість громадян звертається з проханням запровадити візи.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр Аркадій Дворкович заявив, що в Росії не буде жодних обмежень виїзного туризму. Він зазначив, що російська влада перевіряє рівень безпеки в закордонних аеропортах.

6 листопада Росія призупинила авіасполучення з Єгиптом. Російський президент Володимир Путін доручив вивезти всіх російських туристів. Це зробили через те, що однією з версій катастрофи літака А321 вважається теракт.