У Сирії впав саме російський винищувач СУ-24. Пілоти встигли катапультуватись, проте одного з них захопили місцеві повстанці.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Літак перебував на висоті шість тисяч метрів. Бомбардувальник був виключно над територією Сирії, що зафіксували дані об'єктивного контролю", - запевнили російські військові.

Читайте також: Турки збили військовий літак над Сирією

Раніше турецька газета Hurriyet Daily News зазначала, що російський літак атакував турецький винищувач F-16 після того, як той порушив повітряний простір країни.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Джерела у міноборони Туреччини розповіли, що турецькі пілоти нібито кілька разів намагалися вийти на зв'язок із екіпажем літака, проте відповіді не отримали.

Після цього, вони відкрили вогонь на ураження, збивши літак.

Бомбардувальники Су-24 входять до складу російської авіабригади особливого призначення, розгорнутої в Сирії на аеродромі Хмеймім наприкінці вересня 2015 року. За офіційною версією, винищувачі спрямовують по позиціях терористичної організації "Ісламська держава".