У Санкт-Петербурзі шофери-дальнобійники почали палити шини під час акції протесту. Вони протестують проти запровадження плати за проїзд великовантажних автомобілів федеральними трасами – повідомив інформаційний портал "Газета.Ру".

Проте, палаючі шини досить оперативно загасили пожежники, які чергували на місці події.

Акція почалася на Колпинскому шосе, де зібралося близько півсотні вантажівок. Перед початком акції, перед дальнобійниками виступив координатор громадського руху "ТИГР" Олександр Расторгуєв. Він закликав учасників блокувати трасу, а потім вирушити Жовтневою набережною до мосту Петра Великого, "щоб влада міста побачила протестувальників".

Читайте також: Росіяни попросили Барака Обаму розібратися з далекобійниками (фото)

Виступ Расторгуєва перервала поліція, яка зажадала від далекобійників роз'їхатися.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У коментарі для "Газета.Ру" Расторгуєв повідомив, що 30 листопада петербурзькі вантажоперевізники відправляться в Москву, щоб приєднатися до загальноросійської акції.