Сьогодні, 16 грудня, в столиці Австралії Сіднеї встановили 64-метрову новорічну ялинку, прикрашену світодіодною гірляндою "Путін - Х@йло, ла-ла-ла-ла".

На відео показано, як гирлянда з таким написом серпантином окутує зелену красуню по всій її висоті. Хто є автором такого проекту, не повідомляється, однак голос жінки на відео стверджує, що ялинку розмістили на центральній міській площі − майдані св. Мартіна.

Під час відеозапису англійка запитує: "Who is Huylo?", інша жінка починає співати українську пісню "Путін — *уйло!".

Читати також: Німець побудував ялинку з автомобілів (фото)

Нагадаємо, пісня "Путін — *уйло!" виникла спочатку як приспів футбольних вболівальників, однак за час військової агресії вона набула колосальної популярності і, фактично, стала народною. Згодом ця пісня отримала статус всеукраїнського мема. Вона поширилась у всі сфери життя українців та отримала безліч переспівів та інтерпретацій.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще