Рятувальник і серфер з Нової Зеландії Нік Малкольм врятував від загибелі 10-річного спадкоємця данського престолу Крістіана.

Принц ледве не потонув на узбережжі міста Голд-Кост в австралійському штаті Квінсленд, де він відпочивав з батьками та сестрами, передає 7 news.

Крістіан потрапив у сильну течію, але рятувальник відреагував моментально і витягнув його з води. "Нам вдалося дістати хлопчика з води перш, ніж ситуація стала дійсно серйозною", - сказали в службі порятунку.

Читайте також: Принц Джордж в січні піде в яслі

Малкольм дізнався про високий статус врятованого ним хлопчика вже після інциденту, коли кронпринц Фредерік, батько Крістіана, особисто йому подякував.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Кронпринц разом з дружиною і трьома дітьми - Крістіаном, 8-річною Ізабеллою і 4-річною Жозефіною - відпочивають в Австралії з початку грудня. Це перший візит датського королівського сімейства на батьківщину кронпринцеси Мері, у дівоцтві Дональдсон, починаючи з 2011 року.

На Різдво спадкоємці данського престолу збираються поїхати в Тасманію.