На думку опозиціонера Олексія Навального, влада Росії змістила акценти з реальних проблем держави на події в США і в Україні.

Про це він сказав в інтерв'ю АР.

"Важливо під час виборів говорити про реальні проблеми, а не про уявні речі, такі як фашисти та геї, які атакують Росію", - зазначив Навальний під час передвиборної кампанії в Новосибірську.

Під час поїздки до Новосибірська в червні 2015 року Навальний намагався говорити з городянами про корупцію в Росії, поганих дорогах, житлові проблеми, проте багато хто у відповідь запитували його про приєднання Криму до Росії і війну на сході України.

Читайте також: Росія винна опозиціонерам Навальному та Яшину 26 тисяч євро

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Відволікання уваги росіян від реальних проблем на зовнішнього ворога - це улюблена тактика президента Росії Володимира Путіна, сказав в інтерв'ю агентству АР політолог Дмитро Орєшкін.

"Це дуже по-радянськи, коли люди обговорюють не брак м'яса в магазинах, а конфлікт між США і Росією", - зазначив Орєшкін.

У Новосибірську у виборах до обласних Законодавчих зборів збирається брати участь Демократична коаліція, до якої, зокрема, входить Партія прогресу Олексія Навального. Він під час передвиборчої кампанії в Новосибірську закликав росіян взяти участь у регіональних виборах у вересні 2015 року, які опозиція розглядає як генеральну репетицію виборів до Держдуми в 2016 році.