Сьогодні торги на Московській біржі відкрилися падінням курсу рубля.

Про це повідомляє Власти.нет

Це співпало з появою інформації про те, що Іран і країни через місяць домовилися з приводу скасування санкцій. Зниження курсу рубля відбувається на тлі нового падіння цін на нафту, які в процесі скасування обмежень з Ірану знову опустилися нижче 57 доларів за барель.

"Нафта Brent продовжує курсувати в інтервалі 55-59 доларів за барель. Пробиття рівня в 60 доларів за барель вгору вимагає потужних драйверів. Сформована ситуація перешкоджатиме подальшому зміцненню російського рубля по відношенню до долара", - відзначає аналітик АКБ "Російський Капітал" Анастасія Соснова.

Водночас долар і євро подорожчали на 50 коп.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На сьогоднішніх торгах курс долара вперше за тиждень перевершив позначку 57 рублів і піднявся до 57,113 рублів, що на 59,3 копійок вище за рівень закриття торгів у понеділок.

Курс євро в ході ранкових торгів досяг позначки 62,69 рублів, що на 48,5 копійок вище за рівень закриття торгів понеділка.

Матеріал по темі: Російський рубль обвалився через падіння цін на нафту

Нагадаємо, що делегації Ірану і шести країн - міжнародних посередників на зустрічі у Відні домовилися про часткове зняття збройового ембарго. Це дозволить країні поставляти оборонне озброєння своїм регіональним союзникам для боротьби з тероризмом і екстремізмом.