Дочка президента Росії Катерина Тихонова стала заступником проректора Московського державного університету (МДУ). Про це повідомив російський опозиціонер Олексій Навальний.

Висока посада вже четверта у списку доньки Володимира Путіна. Так, вона вже встигла стати керівником Центру національного інтелектуального резерву МДУ ім. Ломоносова, директором Фонду підтримки науково-проектної діяльності студентів, аспірантів та молодих вчених "Національний інтелектуальний розвиток", а також членом керівного органу університету, вченої ради МДУ. До речі, туди мають входити тільки доктори наук та декани факультетів МДУ. Про це пише ТСН.

Ім'я Катерини Тихонової знайшли у списку документації вишу ще у квітні цього року. Та пізніше посилання на список оргкомітету з сайту МДУ було видалене. Та зберігалася копія сторінки.

Читайте також: Путін наказав створити мобілізаційний резерв російської армії

До слова, у списках, у яких є перелік співробітників всіх управлінь ректорату вишу, Тихонова не вказана.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що раніше знайшли у мережі відео, як дівчина займається спортивними танцями та змагається у конкурсах.