У Грузії затримали з подальшим арештом колишнього заступника міністра палива та енергетики часів екс-президента-втікача Віктора Януковича Ігоря Кирюшина.

Про це написав генеральний прокурор України Юрій Луценко у Facebook.

Спіймали Кірюшина ще 25 березня. Три дні потому грузинська Феміда заарештувала його на півтора місяці (90 діб) для подальшого прийняття рішення щодо його екстрадиції на територію України.

За словами Луценка, Головне слідче управління прокуратури проводить досудове розслідування. Екс-міністра підозрюють у співучасті з Януковичем щодо заволодіння майна "Укрнафти" і "Укргазвидобування". Загальна сума розкрадань становить два мільярди гривень.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", проходить розслідування щодо розкрадання грошей під час видобутку та продажу природного газу. Державі завдано збитків у розмірі трьох мільярдів гривень. Головним фігурантом справи є нардеп-утікач Олександр Онищенко.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще