Народний депутат України і представник України в Тристоронньої контактній групі Донбасом Ірина Геращенко запропонувала не пускати в країну журналістів, які незаконно відвідували окупований Донбас.

"Вважаю, що заборона на в'їзд в Україну повинена бути введена і проти тих пропагандистів, які незаконно, не через КПВВ, а через неконтрольовані ділянки українсько-російського кордону заїжджали на окупований Донбас", - написала Геращенко у Facebook.

Депутат запропонувала допомогти українським спецслужбам скласти ці списки. А українським громадянам допомогти в цьому силовикам. За її словами, до журналістів, які в обхід українських КПВВ відвідували Донбас, потрібно застосувати такі ж заходи, як і проти тих, хто бував в Криму.

"Та й ніякі це не журналісти, а пропагандисти. А про те, як все "погано" на Євробаченні, вони і з-за поребрика напишуть. Так що нема чого тут у нас шастати", - написала Геращенко.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що прикордонники не пустили в Україну ще двох журналістів з Росії, що прямували до Києва на відкриття пісенного конкурсу "Євробачення".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще