У Канаді знайшовся унікальний бобер-пастух. Місцева мешканка зняла на відео, як корови на її фермі слухняно слідували за чотириногим лісорубом.

Едріенн Айві тримає господарство у провінції Саскачеван. Одного разу вдень вона та її чоловік помітили, що на пасовищі відбувається щось дивне, пише CBS.

150 корів збилися в одну купу і застигли, дивлячись в один бік. Яким же було здивування фермерів, коли на чолі стада вони побачили бобра.

Коли тварина рухалася, "бурьонки", мов загіпнотизовані, йшли за ним. Як тільки бобер зупинявся - корови теж припиняли рух.

"Він просто гуляв навколо. Думаю, шукав нове місце для будівництва греблі, а вони йшли за ним по п'ятах. При цьому тримали невелику дистанцію - боялися підходити занадто близько", - розповіла Айві.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", винищувачі до смерті перелякали поні.