Сьогодні вранці, 14 березня, мешканців Маріуполя стривожили численні вибухи поблизу міста. У мережах почалась паніка, люди почали висувати різні версії, що це могло бути. Проте у штабі АТО заспокоїли, повідомивши, що сапери проводять планову утилізацію боєприпасів на одному з полігонів за містом.

Речник штабу Ярослав Чепурний запевнив, що маріупольцям не слід турбуватися, нічого страшного не відбувається.

"Там у місті нічого страшного не відбувається, там йде планова утилізація боєприпасів, яку проводять наші інженерно-саперні підрозділи. Це відбувається поблизу Маріуполя на території спеціальних полігонів, визначених для цих цілей", - зауважив прес-секретар штабу.

Зазначається, що операцію військові планують закінчити до 15.00 години.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", потужні вибухи кожні 10 хвилин сильно налякали мешканців Маріуполя та прилеглих населених пунктів. Користувачі мережі повідомили, що вибухи чули у різних районах міста.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще