Саакашвілі, який нещодавно повернувся до перлини моря вирішив розкритикувати владу через халатність. Так, стихійний колапс, який стався 4 серпня став козирем для одіозного політика.

Міхеіл Саакашвілі також зазначив, що негайно потрібні дострокові вибори.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Затоплені вулиці, плаваючі машини, фонтани із забитих лівневок — це вже звична для всіх одеситів картина. Останні кілька років в Одесі кожен сильний дощ — це потоп, кожен сильний сніг — транспортний колапс, а сильний вітер — десятки повалених дерев", — заявив він.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також політик звернув увагу на те, що це не стихійне лихо і про ці проблеми всім відомо, тільки ніхто нічого не робить.

"Це ніяк не стихійне лихо, це просто сезонна погода! Про всі ці проблеми всі чудово знають, тільки ніхто нічого не робить. Десятиліттями. Як десятиліттями нікому немає справи до того, що місто руйнується і вмирає", — зазначив політик.

Нагадаємо, Саакашвілі повторив зухвалу витівку Зеленського.

Як повідомляв Знай.ua, ЦВК прийняла несподіване рішення по партії Саакашвілі.

Також Знай. ua писав, що Саакашвілі опинився в суді.