Колишній голова Одеської ОДА та лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі висловився щодо допуску кандидатів від його партії на вибори у Верховну Раду. Він переконаний, що в цьому винен п'ятий президент України Петро Порошенко, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна заява з'явилася у Facebook Саакашвілі як реакція на відмову ЦВК у реєстрації кандидатів від партії "Рух нових сил".

"Серйозно? Спочатку нас довго не пропускав банк (Нацбанк – ред.), керівництво якого контролює Порошенко, а зараз нас знімає призначений ним же ЦВК", - сказав Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Після цього він опублікував відеоролик, який зняв в аеропорту. Там він запевнив всіх, що у них є кращі юристи, які будуть розрулювати цю ситуацію".

"Не хочуть тварі змін, але доведеться їм на це піти", - сказав лідер РНС.

Крім того, він додав, що не збирається сидіти склавши руки. З цієї причини

"Все одно ми прорвемося, підемо з нашим списком на вибори, і все одно будемо перемагати, тому що країні потрібні зміни. Все вийде у нас", - підсумував Саакашвілі.

Раніше суд Печерського району Києва виніс свій вердикт лідеру партії "Рух нових сил", екс-президенту Грузії і колишньому голові Одеської ОДА Михеилу Саакашвілі. Йому офіційно дозволено брати участь у дострокових парламентських виборах в Україні, які призначено на 21 липня.

Нагадаємо, Саакашвілі повторив зухвалу витівку Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, ЦВК прийняла несподіване рішення по партії Саакашвілі.

Також Знай. ua писав, що Саакашвілі опинився в суді.