Як відомо, рукописи не горять, а все таємне стає явним, в тому числі і давні політичні рішення Юлії Тимошенко, деякі з яких можна розцінити як державну зраду. Детально про це розповів PolitekA.


Джерело повідомляє про те, що на сторінці в фейсбук екс-народний депутат і політичний консультант Тарас Чорновіл заявив, коментуючи інтерв'ю Дерипаски від 2006 року, в якому він згадує про деякі домовленостях укладених з Тимошенко.


За словами Чорновола: "Говорив Дерипаска з кореспондентом елітного і закритого для випадкового читача VIP бюлетеня “Час Євразії ". Вийшов матеріал у випуску №2 за 2006 рік. Брав інтерв'ю Микола Асмолов. Одержувачами бюлетеню були вищі керівники РФ, великий бізнес, керівники силових структур і т.п. ''.


Таким чином, в інтерв'ю Дерипаска позначає своїх і чужих в Україні, а також згадує про відсутність в Україні як ефективної бізнес еліти, так і талановитих управлінців держапарату. Але при цьому в інтерв'ю Юлія Тимошенко виглядає в позитивному світлі на що і звертає увагу Чорновол.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Ющенко поступово стає смішним. Особливо після того, як ми домовились З ЮЛІЄЮ ТИМОШЕНКО. ВОНА, ДО РЕЧІ, цілком адекватно і ПРОФЕСІЙНИЙ ПОЛІТИК, допомагає нам на Миколаївському глиноземному КОМБІНАТІ. Тепер Ющенко нічого не залишається робити, як роз'їжджати по Європі і просити про підтримку. ''

Цікаво, що згаданому інтерв'ю налічується вже 12 років, на думку Чорновола воно актуально і сьогодні.
"Прочитати інтерв'ю Олега Дерипаски варто і зараз, хоча значна частина тим вже втратили актуальність, а мрії про злиття російської олігархії і західних політичних і бізнес-еліт увінчалися краху. Однак, там є кілька фраз, які жорстоко стріляють в наше сьогодення. А ще прояснюють деякі події, які в той період виглядали не до кінця зрозумілими. У тому числі і тих дій, які відкривали російському бізнесу шлях до монопольного становища в Україні".

В кінці свого коментаря Чорновол наводить цитату Дерипаски, а також дає свою оцінку сказаного російським бізнесменом.

"ПРИЙДЕ ЧАС - ВСІ ЦІКАВІ ФАБРИКИ, ВЕСЬ ТРАНСПОРТ УКРАЇНИ БУДЕ НАШ. Це точно. Ось так робиться гра "
"І ми готові в точках нашого інтересу цю владу формувати”. Ну і ще одна пропозиція, яку на той момент в інтерв'ю стосувалося країн Середньої Азії, а сьогодні реально направлена на нас з прицілом на вибори президента і парламенту в 2019 році".

Нагадаємо, екс-міністр оборони України та один із можливих кандидатів у Президенти, Анатолій Гриценко, відмовляється надавати інформацію про джерело надходження коштів для придбання елітного особняку у передмісті та чотирьох квартир в Києві.

Як повідомляв Znaj.ua, Україна часто переоцінює корисність порад ззовні. Стратегію змін – економічних насамперед – мусить народити вітчизняна підприємницька спільнота.

Також Znaj.ua писав про те, що нещодавній виступ на форумі "Новий курс України" лідера фракції ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко перетворився на справжнє шоу: невідомий чоловік вийшов на сцену та вручив їй букет, а потім роздягнувся до пояса.