На посаду судді Верховного Суду український президент Петро Порошенко призначив Сергія Слинька – саме він свого часу підтримав вирок стосовно чинного Генпрокурора:


"Порошенко призначив суддею Верховного Суду Сергія Слинька, який підтримав вирок Юрію Луценку та засудив його на 4 роки позбавлення волі. Тому, одне з двох: або судова реформа Порошенка - повне л*йно і Президент призначає суддями Верховного суду відвертих негідників, або Юрій Луценко - справді корупціонер, якого Порошенко зробив генпрокурором. Друзі, як думаєте, то реформа - лайно чи Луценка справедливо посадили?", - коментують у "Центрі протидії корупції".


Новий суддя Верховного суду


За даними громадського руху "Чесно", Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко заявила, що використання активістами бутафорських мантій є привласненням повноважень судді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Разом з тим підставою для отримання Валентиною Сімоненко негативного висновку Громадсьої ради доброчесності стало те, що колишній чоловік пані Сімоненко, будучи ще законним чоловіком судді, протягом 2014-2015 років зберігав і розвивав ділові відносини із тимчасово окупованими територіями, а керівник його адвокатського об’єднання здійснювала адвокатську діяльність у Криму за законами Російської Федерації.


Ще одним недоброчесним новим суддею Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду став Сергій Слинько, який у складі колегії суддів, у касаційній інстанції підтримав вирок Юрію Луценку та засудив його на 4 роки позбавлення волі.

Слинько у складі колегії також підтвердив вирок Дмитру та Сергію Павличенкам до довічного ув’язнення і 13 років в’язниці відповідно. Згодом їх також визнали політичними в’язнями.


Дивіться: Порошенко, Аваков, Гройсман на весіллі сина Луценка


Нагадаємо, розкрито шокуючу правду про життя колишнього регіонала в Україні.
Як повідомляв Знай.ua, Гриценко розгромив майбутній список президентів.
Також Знай.ua писав, США витратять космічну суму на допомогу Україні.