В черговий раз в мережі з'явилася слізлива історія про нового "розп'ятого хлопчика" на Донбасі. Детально про це розповів PolitekA.

У соцмережах для прихильників "російської весни" створили чергового "розп'ятого хлопчика": з подачі "тролів" поширюється болюча слізлива історія про дитину, яка йшла за підручниками і потрапила під обстріл ЗСУ.

В результаті цього йому нібито відірвало ногу. Про це стало відомо з повідомлення блогера Necro Mancer.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ця інформація відразу ж викликала бурю негативних емоцій у зазомбованих "Л-ДНР"-івців народу.

Варто відзначити, що в "Л-ДНР" особливе ставлення до подібних "новин". Їх штампують з приголомшливою частотою.
Крім того, так званий "заступник командувача оперативного командування терористів« ДНР "Едуард Басурін вигадав нову історію про “звірства "" Правого сектора "під Донецьком.


Також терорист розповів сепаратистським ЗМІ, що представники "Правого сектора" відбирають у людей сім-карти оператора бойовиків "Фенікс" або вимагають за них викуп.

Крім цього він відзначився безглуздою історією про бабусю, яку українські військові нібито змусили з'їсти газету під час поїздки в автобусі.

За словами Басуріна:

Бабуся загорнула тормозок в місцеву газету. Коли вони її побачили, то забрали тормозок і намагалися на вулиці спалити газету. Був сильний вітер, і вони не могли її підпалити. Вони змушували бабусю цю газету з'їсти
.

Також терористи стверджували, що члени ПС нібито повинні були нанести вночі 9 серпня "удари відплати" по позиціях 59-ї бригади ЗСУ на південній ділянці фронту.


Раніше в "ДНР" заявили, що 6 серпня бійці цієї бригади, мовляв, обстріляли з реактивної артилерії сили «Правого сектора» в районі н.п. Харчовик.

"Командування" продовжило розвивати свою історію, стверджуючи, що керівництво ПС оголосило збір всіх бійців "для здійснення акту відплати командуванню та військовослужбовцям ЗСУ".

Нагадаємо, не зважаючи на жорстокі бої на Донбасі, в рядах української армії також знаходиться місце жартам та розвагам. Українців повеселило відео, на якому боєць Операції об'єднаних сил розважає товаришів за допомогою гумористичного номера.

Як повідомляв Znaj.ua, в окупованому путінськими бойовиками Донецьку жорстко розправилися з відомим і небезпечним бойовиком Василем Дмитровичем Сосненком (Дядя Вася).

Також Znaj.ua писав про те, що біля кордону з Україною, в районі анексованого Криму російська армія розпочала масштабні військові навчання. Відомо, що мова йде про маневри військової авіації за участю засобів протиповітряної оборони (ППО) і Чорноморського флоту, принаймні так це пояснюють у Міноборони РФ.