Голова Верховної Ради України Андрій Парубій поставив у приклад Адольфа Гітлера, заявивши, що той був прихильником прямої демократії і активно її практикував у роки свого правління. Відповідну заяву Парубій зробив в ефірі телеканалу ICTV.

"Я сам величезний прихильник прямої демократії.… до Речі, скажу вам, що найбільшою людиною, яка практикувала пряму демократію, був Адольф Алоїзович (Гітлер, – ред.) у 30-х роках", - заявив Парубій.

Під час свого виступу голова Верховної Ради додав, що вивчав пряму демократію на науковому рівні і попросив "не забувати внесок фюрера в розвиток демократії".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ми писали про те, що ймовірно, голос цієї людини залишиться в пам'яті жителів СРСР назавжди. Юрій Левітан був унікальним диктором-трибуном, вміла лише тембром голосу вселити віру в перемогу змученого війною народу. Але в історії диктора є чимало загадок — чому в 1970 році його раптово зняли з радіоефіру. Нещодавно історики встановили, що навіть Гітлер намагався спочатку вкрасти, а потім і просто усунути великого диктора. Адже, цей голос міг вселяти страх, так само, як і надію і довіру.

Нагадаємо, знаменита Сухановка, або Сухановська в'язниця суворого режиму в наші дні залишається одним з головних символів сталінських репресій. Оскільки, саме тут, у похмурих катівнях НКВС закінчили свої дні не тільки тисячі репресованих, але навіть і її творці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Верховна Рада вперше прийняла закон, на який вистачило голосів без підтримки депутатів з Блоку Петра Порошенка. Народні депутати 240 голосами підтримали в першому читанні законопроект №6518 про внесення змін до деяких законів щодо забезпечення офіційного опублікування законів України та інших нормативно-правових актів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що український народ вважає, що в парламенті сидить група противників нашої країни на чолі з ворогом №1 – Андрієм Парубієм. І, по правді кажучи, в українців є і політичні, і особисті причини для рекордно негативного ставлення до Верховної Ради і Парубія.