Українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко. Про це пише Politeka.

Стало відомо, що лідер "Батьківщини" вдається до такого саботажу, який не використовувала навіть "Партія регіонів", коли та була в опозиції.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Вона (Тимошенко, - ред.) буде боротися за старий принцип, відомий всім українським політикам, коли ти в опозиції: чим гірше — тим краще. Чим гірше успіхи, чим менше досягнень, чим менше результатів у свого головного опонента, який є сьогодні у влади, тим краще для тебе", — розповів Тарас Чорновіл.

тимошенко

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На такі твердження українці відзначили, що тільки наші політики можуть все руйнувати, аби забезпечити собі посаду.

"Не дай Бог бути Жульці президентом!!! Горе країні!!!", "Розумні люди, а їх більшість, вже давно розкусили цю брехушку. Баба Юля повинна вже давно покинути політику і зайнятися вигуками", "Як же вони всі набридли своїми витівками. Хто їх туди вибирає?! Кому вони потрібні? Що корисного вони роблять для України? Гнати всіх 100%", "Баба з косою, мати української корупції. Тільки кацапські гниди будуть за неї голосувати", "Це просто сміх, та й годі", "Гусениця прогризаюча все навколо — вид політиків в Україні", — відзначають українці.

тимошенко

Деякі відзначають, що Тимошенко приносить більше шкоди країні, ніж самопроголошені республіки Донбасу.

"Вона робить більше шкоди, ніж "ДНР" і "ЛНР", "Да вже напам'ять знаємо, що вона ляпне в наступний раз! Брехуха нахабна! Сиди вдома і онуків виховуй баба Юля! Удаєш із себе дівчинку, вже смішно", "Так всі наші "обранці" одним миром мазані. Гнати всіх в три шиї треба", - пишуть в коментарях.

Ми раніше писали про те, що Юлія Тимошенко продовжує доводити українцям, що її слова і дії не завжди підкоряються логіці.Про це на своїй сторінці в Twitter написав журналіст Андрій Дзіндзя.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко — це та сила, яка принесе найбільші руйнування і дестабілізацію в Україні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Тимошенко вимагає звільнення керівництва Моз і Нафтогазу.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Тимошенко знову підловили на брудних маніпуляціях