Нещодавно скандальний екс-глава фіскальної служби Роман Насiров заявив про свої президентські амбіції.

Про це стало відомо з передачі "Не добрий вечір!" українського письменника Ігора Лесєва, повідомляє PolitekA.

За словами Лесєва:

У фіскалів, до речі, днями сталася нова перетасовка в управлінні. Туди знову повертаються схемовики часів Насирова. А значить контрабанді бути. Правда, сам Насиров поки що з цієї схеми випадає. Занадто токсичний для всіх. У ДФС Насiрова проштовхнув Віталій Хомутинник, в обмін за підбір голосів на призначення Гройсмана і Луценко

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як додав письменник: "Але Насiров виявився тупуватим навіть на тлі нинішніх вундеркіндів. Заносив не тим і не за узгодженим тарифом. Палився на схемах, і постійно генерував нові кримінальні справи. До того ж, Насиров став дратувати навіть тих, кому він заносив. Ну уявіть, через пацанчика проходить кеш на ярди найрізноманітнішої валюти, а він палиться з квартирою в Лондоні".

У свою чергу, Лесєв пояснює причини падіння рейтингу Порошенко. Це відбувається саме через таких людей в команді, як Насiров. Гаразд ще, якщо це людина, яка очолює ДФС і не знає, які податки існують в країні. Але коли Насiров в робочий час катається на інавгурацію Трампа, де вхідний квиток коштує 250 тисяч доларів, а потім не вказує це в податковій декларації - ось це вже і були удари по репутації Порошенко.

Блогер додав:

Ну а тепер Насiров, після того, як його трохи роздягли на 100 мільйонів застави, розповідає публічно, що в Україні ніхто не бореться з корупцією. І ось тут з ним можна погодитися. Пов'язали одного клоуна на чолі фіскалів, та й той став втрачати свідомість. А потім відкупився

"Насiров, звичайно, може здатися з повинною і показати приклад того, як в Україні таки посадили першого великого корупціонера. Але він вибрав інший шлях. Людина, яка обвинувачується в розкраданні мільярдів гривень, йде в президенти України. Навіть Зеленський не зміг би так пожартувати", - підсумував Лесєв.

Нагадаємо, питання підвищення ціни на газ, а також виплати зарплати шахтарям залишаються одними з актуальних проблем для українців.

Як повідомляв Znaj.ua, нещодавно з'явилася інформація про те, що глава "Газпрому" Олексій Міллер потрапив в ДТП в Москві по дорозі в аеропорт "Остафьєво".

Також Znaj.ua писав про те, що українська влада не зацікавлена у зупиненні бойових дій на Донбасі. Тому мир може забезпечити лише повна зміна влади, або ж прямі “народні” переговори із людьми на окупованій території.