На днях президента Росії Володимира Путіна, знову викрили у махінаціях з власним зростом. Стилісти не раз вже придумували різні хитрощі, щоб невисокий політик виглядав вище на офіційних фотографіях.

На цей раз на маскування власного росту Путіна підловили під час зустрічі з главою Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом і лідером Ірану Хасаном Роухани. На чолі РФ знову помітили "штани з секретом".

Про це розповів український політолог Олексій Голобуцький у своїй Telegram.

"Як завжди, дурна маскування підпор дивними холошами штанів. Плюнули б вже і переходили на стиль Роухани: довге плаття в підлогу замаскує який хочеш екзоскелет, а не те що підпірки і ходулі", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Тим часом під час переговорів у Мінську росіяни продемонстрували повне ігнорування виконання своїх зобов'язань, заблокувавши процес обміну заручниками. Про це повідомила представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Представники РФ в гуманітарній підгрупі відповіли відмовою забрати громадян РФ з українських в'язниць в обмін на наших політв'язнів, заявивши, що РФ не має відношення до конфлікту і нас там немає". Тобто, батьківщина офіційно кинула росіян в українських в'язницях. Ми будемо продовжувати апелювати і до РФ, і до світу, жодна країна не має права відмовлятися від своїх громадян", - зазначила вона.

Москва також відмовилася надати свого експерта для створення механізму з пошуку зниклих без вісті.

Нагадаємо, Трамп поділився гарячими подробицями побачення з Путіним. Президент США уточнив назви країн, про яких йшла мова на переговорах.

Як повідомляв "Знай. ua", Путін кинув росіян в українських тюрмах, тому що "їх там немає". Росія відмовилася забрати своїх громадян з українських в'язниць.

"Знай. ua" писав, що Путіну напророкували сумний кінець. Чим активніше влади намагалися насаджувати культ особистості, тим сильніше над ним насміхалося населення.