Лідер КНДР Кім Чен Ин отримав листа від російського президента Володимира Путіна і заявив, що готовий приїхати з офіційним візитом в Росію.

Про це повідомила спікер Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко за підсумками зустрічі з північнокорейським лідером.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

За словами Матвієнко, яка зараз знаходиться в Пхеньяні з офіційним візитом, тепер по дипломатичних каналах почнеться опрацювання часу і місця візиту. Вона представляє Росію на святкуванні 70-річчя КНДР.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що вищий керівник КНДР Кім Чен Ин не з'являвся на публіці протягом 15 днів. Про це повідомляє південнокорейська газета The Chosun Ilbo.

"Державні ЗМІ КНДР нічого не публікують про діяльність Кіма з 20 серпня, коли він був присутній на похоронах колишнього міністра народних збройних сил КНДР Кім Йон Чхона", - йдеться в повідомленні.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

Як наголошується, влітку північнокорейські ЗМІ активно висвітлювали поїздки лідера КНДР на різні фабрики і підприємства. Однак з 21 серпня нових повідомлень про діяльність Кім Чен Ина не публікується.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада Північної Кореї (КНДР) відхилили всі пропозиції Сполучених Штатів Америки (США) з ядерного роззброєння Корейського півострова. Цю інформацію повідомляє CNN, посилаючись на дипломатичні джерела.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Північна Корея звинуватила Вашингтон у просуванні політики міжнародних санкцій незважаючи на кроки доброї волі з боку Пхеньяну.